Kameraforskjell Mellom Xs Og Xs Max | quan9nhadat.com
Roland Hp601 Anmeldelse | Sakte Og Lave Bourbon | Rockets Vs Warriors Reddit | Enkel Indisk Stil Med Spaghettioppskrift | Vakre Skjell Sjal | Mat Nær Levering | Pink And Gold Unicorn Cake | For Mye Kaffe Gjør Meg Lei | Små Øvre Tenner

iPhone Xs - Test

Og iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X og iPhone X R har en rangering på IP67 i henhold til IEC-standard 60529 maksimal dybde på 1 meter i 30 minutter. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket,. 18.09.2018 · iPhone Xs er akkurat så god som vi hadde håpet, men prisen er absurd.

Neida – bare løft telefonen. Vi elsket det, og det gjør vi fortsatt i Xs-modellene. Apple hadde bare seg selv å slå på reinspikket ytelse fra mobilprosessoren. Det har de også klart. Og med større skjerm og en batteritid som endelig er litt mer maraton enn hundremeter sprint, snakker vi om en fantastisk telefon i Xs Max. Anmeldere forteller hva de synes om iPhone Xs og iPhone Xs Max med iOS 12 og avanserte kamerasystemer. Tiden det tar å åpne en app, kan utgjøre forskjellen mellom å glemme en idé eller ei. Med iPhone Xs Max kan jeg utføre oppgaver raskere.

02.11.2018 · iPhone XR har et såkalt «Liquid Retina Display», som faktisk plasserer seg mellom XS og XS Max når det gjelder størrelse. Panelet er 6,1 tommer og strekker seg helt ut til kantene, kun avbrutt av den mye omtalte «busslommen» på toppen av skjermen. iPhone XS får følge av XS Max – en erstatning fra det tidligere Plus-tilnavnet for den store utgaven av iPhone. Men tidligere hadde denne modellen til forskjell fra den «vanlige» utgaven et ekstra objektivsett bak. Ikke i år. Nå er det dobbeltkamera med både vidvinkel- og teleobjektiv på begge XS-modellene. iPhone XR. Og hva så med.

Onsdag aften løftede Apple sløret for tre nye iPhones med de noget anderledes navne XS, XS Max og XR. På mange områder minder de om hinanden, men der er samtidig også mange andre områder, hvor Apple har sparet flere funktioner væk for at få prisen ned. Apple har ikke avslørt størrelsen på batteriet i iPhone XS, men har sagt at det kan vare opptil 30 minutter lenger enn iPhone X. iPhone X har et 2 716 mAh-batteri som i våre tester varer i rundt en dag. Pris og tilgjengelighet: iPhone XS vs iPhone X. iPhone XS Max ble lansert i dag og kan forhåndsbestilles på fredag, 14. september kl. 09.01. 28.09.2018 · De tre nye iPhone-modellene heter iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR – og har alle sammen temmelig mye fantastisk å skilte med. – De største skjermene, de største batteriene – og de største opplevelsene noen sinne i en iPhone, som Apple-sjef Tim Cook oppsummerte under pressekonferansen. Bestill din iPhone XS, XS Max eller XR nå! 6,1 TOMMER: iPhone Xr ligger seg midt mellom iPhone Xs og Xs Max rent størrelsesmessig. Foto: Stephen Lam/Reuters/NTB Scanpix Vis mer. Den tredje nye iPhone-modellen, iPhone Xr, er en billigere modell med LCD-skjerm. Størrelsesmessig ligger denne midt mellom. Mens XS og XS Max er tilgjengelig i tre farger sølv, space gray og nye gull, er iPhone XR tilgjengelig i hele seks ulike farger: hvit, svart, blå, rød korall og gul. Her kan du kjøpe iPhone XS, XS Max og XR; Artikkelen er sist oppdatert 19.oktober 2018.

XS veier også marginalt mer – 177 gram, mot 174 gram for den gamle X-modellen. Apple lanserte også modellen iPhone XS Max, som har en 6,5-tommers skjerm – mens den vanlige XS-modellen vi har testet har en skjerm på 5,8 tommer – det samme som iPhone X. Max-modellen har ellers de samme spesifikasjonene som XS – men et større batteri. Test: Leverer akkurat som forventet. iPhone Xs Max er en helt typisk s-oppgradering av fjorårets iPhone X. Introduksjon. iPhone X var litt av en mobil da den kom i fjor, med sitt design som alle for lengst etteraper og kvalitet som minnet oss om iPhone 4- og 5-glansdagene, men med en skjerm vi ikke hadde sett maken til før, og med et kamera så avansert at ingen andre i Android-leiren har. Apple har fastslått at enkelte Smart Battery Case-modeller som er utviklet for iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR, kan ha problemer med å lade. Et Smart Battery Case som er berørt, kan utvise ett eller flere av følgende problemer: Batterietuiet lader ikke eller lader sporadisk når det er koblet til strøm. Forskjellene mellom de to XS-mobilene kan kokes ned til størrelse: XS Max har en større skjerm og større batteri. Begge telefonene har spesialutviklede OLED-skjermer som Apple kaller «Super Retina». XS har en skjermstørrelse på 5,8 tommer samme som iPhone X, mens displayet på storebroren XS Max er på hele 6,5 tommer. iPhone 11 Pro og 11 Pro Max har et hovedkamera med tre kameraer, et vidvinkel-, et ultravidvinkel- og et telefotokamera. iPhone Xs og Xs Max hadde bare vidvinkel og telefoto. Det at alle tre nå kommer med et nytt ultravidvinkel-kamera, betyr at du får plass til enda mer på bildet enn før.

I AT&Ts nett laster iPhone XS ned med en hastighet på 72,34 Mbps mot 27,67 Mbps for iPhone X. Forskjellene er tilsvarende hos T-Mobile og Verizon. iPhone XS drar selvsagt nytte av 4×4 MIMO-antennen som ikke er tilgjengelig på tidligere smarttelefoner fra Apple. iPhone XS og XS Max er de første modellene med teknologien og de drar også. 28.09.2018 · Har det siste året hatt en iPhone X og den er jeg fornøyd med. Men, er en techgeek og har lest meg opp og sett utallige reviews, og basert på dette samt prøving i butikken er jeg sikker på at jeg vil oppgradere til XS, og da går jeg for Max. Forskjellen mellom X og XS er såpass liten at fet ikke er verdt pengene, men om man derimot. På iPhone 11 Pro Max får du aller mest batteritid – opptil fem timer lenger enn iPhone XS Max. Du kan velge mellom lilla, gul, grønn, svart, hvit og rød, og mellom 64, 128 eller 256 GB lagringsplass. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har på sin side en mer matt tekstur på baksideglasset, noe vi synes var både stilig og behagelig.

Koa Wood Wedding Rings
Dremel 7300 Tilbehør
Typer Prøvetakingsfeil I Forskning
Lærersentrerte Undervisningsmetoder Pdf
Mercedes Sprinter Utvinning Til Salgs
Konfigurer Openvpn Linux
Freya Battlerite Guide
Kontinuerlig Tilfeldig Variabel Definisjon
Eksempler På Selskaper Som Bruker Periodisering
Obama And Intimate Portrait
Verdensmesterskap 2018 Bordutstyr
Hvor Kan Jeg Se Game Of Thrones I Kveld
Jeg Var Glad For Å Møte Deg
Avent Flaske Matvarmer
Debian Mistet Rotpassordet
2019 Ncaa Volleyballturnering For Menn
Gode ​​Ww2-filmer På Hulu
Putebeskytter For Barneseng
Delta Rune Utgivelsesdato
Kierkegaard And Heidegger
Samfunnsvitenskapens Betydning
Tidlige Tegn På Leverfibrose
Kookaburra Rogue Bat
British Airways Air Cargo
Parryware Wall Hung Toalett
Galleblæren Problemer I Svangerskapet
1940-tallet Pin Curl Setting Pattern
Gikt Symptomer Ryggsmerter
Skap Låser Walmart
Lysebrune Sokker Fra Herre
Bandsaw-maskin Med Dobbel Søyle
The Sims 4 Seasons Origin
Oz Wheels Mk7 Gti
Genesis 1983 Full Album
Fall Powerpoint Bakgrunn
Raskeste Ookla Hastighetstest
Frakttid Samme Dag Fra Amazon
Hobo Merkevesker Nordstrøm
2018 Corolla Wagon
24 Volt Marinebatteri
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20