Julekort I Vintage Stil | quan9nhadat.com
Roland Hp601 Anmeldelse | Sakte Og Lave Bourbon | Rockets Vs Warriors Reddit | Enkel Indisk Stil Med Spaghettioppskrift | Vakre Skjell Sjal | Mat Nær Levering | Pink And Gold Unicorn Cake | For Mye Kaffe Gjør Meg Lei

Jeg elsker den lyse, landlige og nostalgiske stilen, gamle saker med sjel og patina, og romantiske hager. Håper du vil trives her hos meg:. torsdag 9. desember 2010. Vintage julekort til deg: Alle disse vakre nostalgiske julekortene fant jeg etter en kort surferunde i går kveld. Julekort i vintage stil. Her er julekort laget med ett av våre stempler, vintage bilde og krympeplast. Jeg vet ikke hva som gikk galt her- men hver gang jeg lastet opp, snudde bildene seg! Dere får legge hodet på skakke til høyre side. Vintage julekort i grønt DT K&G Da nærmer desember seg med stormskritt og jeg håper alle er godt igang med julekortproduksjonen. Jeg skulle ønske jeg lå litt bedre an, men jeg har store planer om å få laget en del i helgen. Her har jeg i alle fall laget et i litt vintage stil. Vintage julekort i grønt Da nærmer desember seg med stormskritt og jeg håper alle er godt igang med julekortproduksjonen. Jeg skulle ønske jeg lå litt bedre an, men jeg har store planer om å få laget en del i helgen. Her har jeg i alle fall laget et i litt vintage stil. julekort i vintagestil jeg hadde litt ark igjen fra sjokoladeska til han far i husetDet var så nydeligt.Husker ikke hvor det er fra.Plussa på ark fra papirdesign med noter.Pynta med charms.Perler blomster og stempel fra kort og godt.Blonde,fjær,tau og hjemme laga tag.Hvit og brun bazzill.

Julekort i shabby stil. Hei alle sammen. I disse tider er vi vel mange som sitter og koser os med å lage julekort till våre näre og kjäre. Jeg har brukt 'Stille Natt', den nydelige seneste kolleksonen av julepapir. PD14988 Vintage Dompapp. I dag har jeg laget et julekort i vintage-stil. Dette er en stil til jeg fortsatt må øve meg på, men jeg synes det kommer seg. Et lite julekort i vintage stil Hos Scrapping the music på norsk har de bonusutfordring hvor man skal lage julekort. Nå er det jo et år siden sist jeg laget et vintage julekort og jeg merker at jeg må øve meg litt mer for å beherske den teknikken. Jeg som vært eneste år, de siste fem årene, har laget mellom 35 og 50 julekort, har kun laget 5 til 6 julekort i år. Når jeg så hvordan det bar avsted, at jeg hverken hadde motivasjon eller tid til å lage, så tenke jeg at jeg kan jo alltids bestille noen elektronisk over nettet.

Det har så mange muligheder med forskellige motiver og er i en lækker vintage stil. Jeg havde lige indkøbt det og flere forskellige dies til mine julekort, som selvfølgelig skulle afprøves. Når tiden er til det, så bruger jeg også Pinterest og forskellige Blogs, hvor jeg synes, der er meget inspiration at hente. Julekort i vintagestil Vintagestil er liksom ikke min greie, men her har jeg altså prøvd meg på et julekort. Stemplet med koret er jo så fint og det passa så godt med notestemplet bakpå.:- Lagt inn av Askepott kl. 13:39. Send dette via e-post Blogg dette!

Julekort I Vintage Stil

Patricia Briggs Mercy Thompson Romaner
Jimmy Choo Gold Sandal Heels
Apa Format 2 Forfattere Eksempel
Sett Identity_insert On I Sql
Compound Predicate Adjektiv
Disney Moderne Rompriser
Parador Engineered Wood Flooring
Ulovlig Krenkelse Av Copyright
Uformell Antrekk Til Julebord
Høye Hæler Med Plattformer Komfortable
Bifold Closet Doors 28 X 80
Nærmeste Ting Å Gjøre I Nærheten Av Meg
Julepynt Innendørs 2018
Nike Id Soccer Cleats
Bitdefender Internet Security 2019 6 Måneder Gratis
Evo The Great Hydrator
Tips For Å Spare Vann
Beckham Hotel Collection Down Alternativ Dyne
Horatio Hornblower Series Order
Kokosnøtt Aminos Stir Fry
Bugaboo Dobbel Barnevogn
Aneurysm Betydning I Telugu
Portugal Scorer Verdensmesterskap
Tenkt På Lærernes Dag
Lag Log Stationary
Hank Mccoy Beast
Mini Ipod Music Player
Euro Mot Rand I Dag
Rose Gold Bronzer
Topp Flite Xl Golfsett
Wcvb Jennifer Egan
Clintons Helium Balloons I Butikk
The North Face Women's Mossbud Swirl Votter
Faktoren Til En Variabel Og Koeffisienten Fire
Ozark Beauty Strawberry
Bmw K1300r Til Salgs
Katie Rose Ace Of Cakes
Hvordan Endre IP-adresse I Iphone
Vet Dere Ikke At Kroppen Din Er Templet
Hvordan Koble Kabelboks Til TV Uten Hdmi
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20