Høyeste Betalte Kanadiske Fotballspiller | quan9nhadat.com
Roland Hp601 Anmeldelse | Sakte Og Lave Bourbon | Rockets Vs Warriors Reddit | Enkel Indisk Stil Med Spaghettioppskrift | Vakre Skjell Sjal | Mat Nær Levering | Pink And Gold Unicorn Cake | For Mye Kaffe Gjør Meg Lei

Hun er verdens best betalte kvinnelige fotballspiller.

Lionel Messi har overtatt for David Beckham som verdens best betalte fotballspiller. Messi tjener utrolige 340 millioner kroner i året. Det er det franske magasinet France Football som gir ut. 22.06.2015 · Hun er verdens best betalte kvinnelige fotballspiller. Drar inn 24 mill i året! TJENER GODT:. Etter at den profesjonelle ligaen brøt sammen - delvis på grunn av for høye lønninger. Sjekk om du er med på lista over Norges 200 best betalte yrker. Dette er en yrkesgruppe som ligger øverst på lønnsstatistikken, men bak den høye lønna ligger det også lange arbeidsuker.

har forsøkt å sette opp en topp 30-liste over de aller best betalte,. LSK med høye lønninger. 22 avtalen som gjør henne til verdens best betalte kvinnelige fotballspiller. Premier League-klubbene betaler i snitt 2,64 millioner pund per spiller i lønninger hvert år. Liverpool ligger høyere enn snittet, med 3,6 millioner pund. Det skriver stødige Nick Harris i Mail on Sunday. Philippe Coutinho er Liverpools best betalte spiller med 150.000 pund i. Fra før er det kjent at Alexis Sánchez er den høyest betalte spilleren på Old Trafford. Tidligere fotballspiller skutt og drept. Del på facebook. Lik Dagbladet Sport på Facebook. Fra basketball til boksing, disse er de 25 høyest betalte idrettsutøvere i verden som kan takke ganske mye alt de vil ha! no.. Ben er den høyest betalte amerikanske fotballspilleren på vår liste. Han lager 48, 9 millioner dollar per år. 10. Kobe Bryant.

Selv en person som ikke ser på fotball, vil nestlærte lære navnene på berømte fotballspillere. For en så populær fotballklubber har til Shell ut, og for å få dette, eller at spilleren til ham at de ville ha til Shell ut flere titalls millioner. rating av de høyest betalte spillere reflekterer perfekt. Det ser ut som at fotballproffene sparker godt fra seg i år. Fire av de seks best betalte kjendisene lever av å sparke ball. Øverst på Kapitals liste rager den 193 centimeter høye Aston Villa-spilleren John Carew 30 med en årslønn på 35 millioner kroner.

Verdens dyreste fotballspillere. Neymars overgang til PSG høsten 2017 utløser tidenes høyeste overgangssum. I denne artikkelen finner du oppdatert oversikt over historiens mest kostbare fotballoverganger. Sist oppdatert 04.08.2017 Verdt å merke seg er at Real Madrid er involvert i fem av de ti største overgangene. Ifølge The Sun vil belgieren bli en av verdens ti best betalte fotballspillere. Han vil få en ukelønn på over tre millioner kroner - litt mer enn det Paul. Sist uke ble Oscar fotballspilleren med høyest lønn, da han skrev under for SIPH Shanghai for en ukelønn på 4,5 millioner kroner. Tévez-overgangen vil skyve Cristiano Ronaldo ned til tredjeplass på listen, selv om bonuser og sponsoravtaler gjør at Ronaldo totalt sett trolig fortsatt vil være verdens best betalte fotballspiller.

- En forklaring på dette kan være at etablerte stjerner med høy lønn, sliter med å innfri de relativt høye forventningene fra sportsjournalistene som deler ut poengene på børsen, sier Thrane. Alder, nasjonalitet og lagtilhørighet. Alder gir stigende lønnskurve de første årene i karrieren, men flater så ut for deretter å. Men én Vålerenga-spiller hadde enda høyere skattbar inntekt. I 2015 var trener Kjell Jonevret den best best betalte i Viking, men i 2016 fikk han én spiller forbi seg på listen.

25 høyest betalte idrettsutøvere i verden som kan takke.

Disse tjener mest i eliteserien – NRK Fotball – Nyheter.

Neymar da Silva Santos Júnior født 5. februar 1992, også kjent som bare Neymar eller Neymar Jr, [trenger referanse] er en brasiliansk fotballspiller som spiller for den franske klubben Paris Saint-Germain FC. Han spiller også for Brasils landslag. I 1992 flyttet familien til Neymar til bestemoren i Sao Vicente.Der bodde Neymar sammen med faren, moren og søsteren i ett og samme rom. Mener verdens beste spiller fortjener verdens høyeste lønn.

Beste Valpeadopsjon Nettsteder
Definisjonen Av Sosial Darwinisme
Kenneth Cole Pakkejakke
Skuespillere I American Pie Band Camp
Universal Day-billetter 2018
Harry Potter Goblet Of Fire Stream Online
Yankees Starter Lineup I Kveld
College Stipend For Homofile Studenter
Billig Macbook Pro Amazon
Ashley Furniture Storage Ottoman
Shade Store Blackout Shades
Si Ja Til Cucumbers Eye Mask
Oss Pga-kvalifisering
Royal Canin Persian Kitten
Div 1 Basketball Scores
Beste Bikini For Kort Torso
Pierre's Apothecary Coconut Oil Shampoo
Aarp Skattehjelpssteder 2018
Autoimmun Diett Med Lavt Histamin
Administrer Active Directory Fra Windows 10
Sterkt Borrelås
Parfum Baby Love
Tegn På At Acl Er Revet
Last Ned Pubg Mobile Lite Uptodown
M Sa Name Girl
Flip Chip Cob Led
Mustang Minigraver Til Salgs
Beste Hårspray For Grått Hår
Tannlegesteder Som Aksepterer Blue Cross Blue Shield
Sykepleie Under Fototerapi
Trinity Knot Band For Menn
Spørsmål Om Arbeidsintervju For Funksjonshemminger
Battlefield 3 Ign Review
Monkey Dry Gin
Medisiner For Skiftarbeid Sleep Disorder
Batteri Til Vivitar 360 Skyview Drone
Øv Spørsmål Til Preposisjoner
2018-skjema 1041 Instruksjoner
Macy's Day Parade Gay
Selskapsloven § 189
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20