Flyktig Ordbok | quan9nhadat.com
Roland Hp601 Anmeldelse | Sakte Og Lave Bourbon | Rockets Vs Warriors Reddit | Enkel Indisk Stil Med Spaghettioppskrift | Vakre Skjell Sjal | Mat Nær Levering | Pink And Gold Unicorn Cake | For Mye Kaffe Gjør Meg Lei

flyktig - Det Norske Akademis ordbok.

Det Norske Akademis ordbok / Ordbok / flyktig. flyktig. NAOB – Det Norske Akademis ordbok utgis av Det Norske Akademi for Språk og Litteratur Redaksjonen holder til i Grensen 3, 0159 Oslo Kontakt redaksjonen for NAOB – Det Norske Akademis ordbok. I dette vinduet skal du finne tabell a2 for oppslagsordet flyktig. frå lågtysk 1 i kjemi, om stoff: som fordampar lett.

et flyktig bekjentskap et flyktig bekjentskap / flyktige forbindelser flyktige forbindelser / en flyktig forelskelse en flyktig forelskelse / kaste et flyktig blikk på noe kaste et flyktig blikk på noe / en flyktig natur en flyktig natur. Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til flyktig. Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til. Antonymer. Adjektiv. evig. gjenværende. lovlydige. permanent. selv-herdende. stødig. tidløs. uforanderlig. vanlig. varig. Relaterte ord. kysse flyktig. flyktig på engelsk. Vi har tolv oversettelser av flyktig i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Definisjon av flyktig i Online Dictionary. Betydningen av flyktig. Norsk oversettelse av flyktig. Oversettelser av flyktig. flyktig synonymer, flyktig antonymer. Informasjon om flyktig i gratis engelsk online ordbok og leksikon. adjektiv kortvarig, lite inngående et flyktig bekjentskap. flyktig lager på engelsk. Vi har én oversettelse av flyktig lager i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

flyktig forbindelse på engelsk. Vi har én oversettelse av flyktig forbindelse i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. flyktig organisk stoff på engelsk. Vi har én oversettelse av flyktig organisk stoff i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. flyktig oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. ordbok / ordbok norsk bokmål / norsk bokmål-norsk bokmål ordbok. norsk bokmål norsk bokmål. norsk bokmål norsk bokmål norsk bokmål - norsk bokmål. Fant 6993 setninger matching frasen flyktig.Funnet i 3 ms.Oversettelse minner er skapt av mennesker, men justert av en datamaskin, som kan forårsake feil. Oversettelse for 'flyktig' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis.

flyktig forbindelse på engelsk Bokmål-engelsk.

Flyktig - Definisjon av flyktig fra Free Online Dictionary.

Vilkår for bruk: Alt innholdet på dette nettstedet, inkludert ordbok, verb, definisjoner og annen referansedata er kun for informasjonsformål. Denne informasjonen skal ikke betraktes som komplett, oppdatert, og er ikke ment å bli brukt i stedet for et besøk, konsultasjon eller råd fra en juridisk, medisinsk, eller andre profesjonelle formål. Och den skulle vara lika flyktig och lekfull som enhörningarna han skapat hemma i barnkammaren. Och som en ren självklarhet checkar de in i en gemensam svit och inleder en flyktig romans. Den svarta jorden lyser igenom det tunna vita snötäcket och markerar en flyktig blekhet. Där är framgången flyktig och måste förtjänas var dag.

Adidas Originals Sneaker Nmd_r1
Hvitfarge Sitater Om Livet
Liverpool Fc Nyheter Nå Overfør Nyheter Nå I Dag
Patriots Vikings Trade
Kylling Fajitas Marinade Cilantro
Hvordan Gjenopprette E-postkonto Uten Telefonnummer
Krone Høyvendere Til Salgs
12739 Togsete Tilgjengelighet
Cotton Sleep Sack Toddler
Rockauto Parts Catalog List 2017
Kinesisk Symbol For Familien Først Og Alltid
Harmon Premium Preeid
Amanda Nunes 2 Belter
Expace Step Avføring
Utendørs Kombinasjon Hengelås Værbestandig
Copyright Symbol Mac-tastatursnarvei
Mazda 3 2019 Near Me
Range Rover Coupe Sv
Gouy Phase Shift
Deltid Elektronisk Ingeniørgrad
Naeem Khan Våren 2019
Ginger Mullet Wig
Jernholdige Nivåer I Blod
Keepsafe Delte Albumkodeliste
Enkel Potetsuppeoppskrift Med Hash Browns
Mi 6a 32 GB
Min Hund Spiste Hans Seresto Krage
Tu Meri Zindagi Hai Tekst
Khalid Nye Album 2018
Valkyria Chronicles 4 Anmeldelse Ign
Liste Over Sidelengder På Høyre Trekant
Kontor Til Leie I Jlt
Asia Cup-kamper På Hvilken Kanal
Ulike Slags Fruktfluer
TV-stativ Med Monteringsbrakett
Mclaren Senna Gtr Til Salgs
Pålogging Lokal Bruker Windows 10
The Royal Society Of Literature
Asia Cup Pakistan Score
Campbells Kylling Og Brokkoli Pasta Gryte
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20